Sunday, 20 November 2016

Majlis Ulang Tahun ke 25tahun!

Ya Allah..dah berhabuk blog lama tak usik haaa..huhu..tak ape yang penting sekarang dah muncul balik dan terlalu banyak yang nak di kongsi ni..haha..cane nak start ni? what should I tell you all first???

Ok..nak cerita pasal Majlis Ulang Tahun SHOM larrrr..

Walaupun tak dapat hadirkan diri sebab masalah tertentu tapi aura majlis sampai jugak ke sini..aura diamonds yang di raikan tadi sangat luar biasa🔥🔥🔥. Tengok video pendek hasil ehsan dari rakan seperjuangan yang send ke group whatsapp meremang bulu roma..perasaan? macam-macam perasaan siang tadi, sedih, happy, bangga, terharu, nak menangispun ade sebab company begitu menghargai para usahawan dengan mengadakan majlis yang berprestij kalah artis you..sangat bangga dengan apa yang saya ceburi ini. Bernaung di bawa syarikat yang PRIHATIN, KUKUH, BEBAS HUTANG .what else can I say about this amazing company?..speechless..😶

Apepun saya nak ucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada adik beradik TLC Kak Dayah dan Kak Isma yang naik pentas tadi menerima anugerah CDM (Crown Diamond Manager) jualan cecah 2,000,000.00🔥🔥🔥! Dan tak lupa kepada Kak Nur yang menerima EXELLENT AWARDS ! They deserve it!💪💪💪

Ok..setakat sini dululah..nanti saya cerita lagi yeee..stay tuned 😉

016-333 4843
sofiaherman2.blogspot.com
FB - Sofia Herman
IG - linpremiumbeautifulexpert

No comments:

Post a comment